Korktømmer og maling presser byggevareprisene opp i januar

I følge den siste produsentprisindeksen (PPI) fra US Bureau of Labor Statistics, steg prisene på varer brukt i boligbygging i januar, drevet av en 25,4 % økning i priser på bartre og en 9 % økning i innvendige og utvendige malingspriser .I følge NAHB steg byggematerialeprisene med 20,3 % fra år til år og 28,7 % siden januar 2020.
PPI (sesongjustert) for bartrevirke steg 25,4 % i januar etter å ha steget 21,3 % forrige måned. Siden den nådde sitt siste bunnfall i september 2021, har prisene steget med 73,9 %. har mer enn tredoblet seg siden slutten av august.
PPI for de fleste varige varer i en gitt måned er primært basert på prisen betalt for varer sendt i stedet for bestilt i løpet av undersøkelsesmåneden. Dette kan føre til etterslep i prisene i forhold til spotmarkedet, og det er grunnen til at forrige måneds innlegg bemerket at "Enda en kraftig økning i produsentprisindeksen for bartre er sannsynlig i [januar 2022] PPI-rapporten."
I januar steg PPI for gipsprodukter 3,4 %, den 11. måneden på rad med gevinster. Gipsprisene har falt bare én gang siden august 2020 og har siden steget 31,4 %. Prisene på gipsprodukter steg 23,0 % fra år til år, den største økningen siden data ble tilgjengelig i 2012, og mer enn fire ganger gjennomsnittet på 10 år.
VR blir stadig mer populært i nye profesjonelle produktapplikasjoner som et tidsbesparende og kundetillitverktøy for å velge byggeprodukter.
BUILDERs årlige produktguide fremhever 51 nye boligbyggeprodukter i fem kategorier.
BUILDER Online gir boligbyggere nyheter om boligbygging, boligplaner, ideer om boligdesign og byggeproduktinformasjon for å hjelpe dem med å administrere driften av hjemmet på en effektiv og lønnsom måte.


Innleggstid: Apr-06-2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss